Looking For Anything Specific?

Uitslag Kwalificatie Formule 1 / Nos Sport Formule 1 / Uitslag kwalificatie formule 1 gp frankrijk 2021.

Uitslag Kwalificatie Formule 1 / Nos Sport Formule 1 / Uitslag kwalificatie formule 1 gp frankrijk 2021.. Max verstappen heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van oostenrijk. George russell schopte het in zijn williams knap tot q2, waar hij opnieuw zeer snel was en zelfs doorging naar q3. Uitslag kwalificatie grand prix van baku. Na slechts één uur trainen staat de kwalificatie al op het programma, die de startopstelling bepaalt voor de sprintkwalificatie van morgen. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021.

Uitslag kwalificatie formule 1 gp oostenrijk 2021. De redactie, 27 maart 2021. De derde naam op de tijdenlijst was valtteri bottas. Q2 was een verrassend goede sessie voor antonio giovinazzi en sebastian vettel, terwijl de worstelende daniel ricciardo strandde op de twaalfde plaats. Lewis hamilton en valtteri bottas kwamen.

Verstappen Denkt Dat Sprintrace F1 Flink Gaat Opschudden Hamilton Verwacht Er Juist Weinig Van Gptoday Net
Verstappen Denkt Dat Sprintrace F1 Flink Gaat Opschudden Hamilton Verwacht Er Juist Weinig Van Gptoday Net from img.gptoday.eu
Valtteri bottas reed de tweede tijd en de derde stek op de tijdenlijst was voor lewis hamilton. Uitslag kwalificatie grand prix van spanje 2021; Lewis hamilton heeft in hongarije zijn 101e pole position gescoord. Met hem waren mick schumacher, die na zijn crash in vt3 niet in actie kwam, nikita mazepin, nicolas latifi en yuki tsunoda. Charles leclerc heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van monaco. 08/05/2021 16:31 0 reacties in formule 1. Een domper was er voor sergio perez die niet verder kwam dan de elfde positie. Terrence riepma lewis hamilton heeft zijn honderdste poleposition gepakt.

In zijn red bull was hij vier tienden sneller dan lewis hamilton en ruim een halve seconde sneller dan valtteri bottas.

Na slechts één uur trainen staat de kwalificatie al op het programma, die de startopstelling bepaalt voor de sprintkwalificatie van morgen. Balen voor lewis hamilton en max verstappen, die de race nu starten vanaf plek twee en drie. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix oostenrijk 2021. Valtteri bottas reed de tweede tijd en de derde stek op de tijdenlijst was voor lewis hamilton. Verstappen deelt mokerslag uit in vt1, mercedes op 0,7 seconden. Op de eerste startrij krijgt hij gezelschap van max verstappen die 0,075 seconde tekort kwam. Uitslag kwalificatie grand prix van baku. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix stiermarken 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix bahrein 2021. Uitslag kwalificatie grand prix van spanje 2021; Vandaag, 16:20 0 reacties in formule 1.

Uitslag formule 1 uitslag race formule 1 gp oostenrijk 2021. Uitslag kwalificatie grand prix van baku. Opnieuw doordat q3 vroegtijdig ten einde kwam en niemand zijn tijden meer kon verbeteren in de laatste run. Met hem waren mick schumacher, die na zijn crash in vt3 niet in actie kwam, nikita mazepin, nicolas latifi en yuki tsunoda. De derde naam op de tijdenlijst was valtteri bottas.

Formule Ford Melroy Heemskerk Blijft In Blakende Vorm Autosport Nl
Formule Ford Melroy Heemskerk Blijft In Blakende Vorm Autosport Nl from cms.autosport.nl
Na slechts één uur trainen staat de kwalificatie al op het programma, die de startopstelling bepaalt voor de sprintkwalificatie van morgen. Lewis hamilton heeft in hongarije zijn 101e pole position gescoord. Hamilton claimt 99e pole in imola, verstappen achter perez op p3. Uitslag kwalificatie grand prix van hongarije 2021; Max verstappen heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van oostenrijk. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. George russell schopte het in zijn williams knap tot q2, waar hij opnieuw zeer snel was en zelfs doorging naar q3. Uitslag kwalificatie grand prix van oostenrijk (2021) uitslag kwalificatie grand prix van oostenrijk (2021) 03/07/2021 16:18 1 reacties in formule 1.

Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix hongarije 2021.

Charles leclerc heeft voor de tweede race op rij de poleposition veroverd. Met hem waren mick schumacher, die na zijn crash in vt3 niet in actie kwam, nikita mazepin, nicolas latifi en yuki tsunoda. George russell schopte het in zijn williams knap tot q2, waar hij opnieuw zeer snel was en zelfs doorging naar q3. Uitslag kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021. Op de eerste startrij krijgt hij gezelschap van max verstappen die 0,075 seconde tekort kwam. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix stiermarken 2021. Lewis hamilton start de sprintkwalificatie zaterdag op silverstone als eerste. Vandaag, 16:20 0 reacties in formule 1. Voor het oog van duizenden uitzinnige oranje gekleurde fans was hij iedereen te snel af. Uitslag kwalificatie grand prix van hongarije 2021; Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix oostenrijk 2021. De redactie, 27 maart 2021. De regerend wereldkampioen wist met ruim marge zijn teamgenoot valtteri bottas en titelrivaal max verstappen achter zich te houden.

Lewis hamilton start de sprintkwalificatie zaterdag op silverstone als eerste. 08/05/2021 16:31 0 reacties in formule 1. Hamilton claimt 99e pole in imola, verstappen achter perez op p3. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix spanje 2021. 05/06/2021 15:400 reactiesin formule 1.

Grand Prix Formule 1 Van Spanje 2016 Wikipedia
Grand Prix Formule 1 Van Spanje 2016 Wikipedia from upload.wikimedia.org
Max verstappen kende een prima kwalificatie voor de grand prix van bahrain. Lewis hamilton start de sprintkwalificatie zaterdag op silverstone als eerste. De tweede plek viel ten deel aan lando norris die op zijn beurt sergio perez in zijn kielzog had. Valtteri bottas reed de tweede tijd en de derde stek op de tijdenlijst was voor lewis hamilton. Uitslag kwalificatie grand prix van hongarije 2021; Verstappen deelt mokerslag uit in vt1, mercedes op 0,7 seconden. 05/06/2021 15:400 reactiesin formule 1. Vandaag, 16:20 0 reacties in formule 1.

George russell schopte het in zijn williams knap tot q2, waar hij opnieuw zeer snel was en zelfs doorging naar q3.

Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. De strijd leek tijdens de eerste run van q3 al gestreden, nadat hamilton zijn snelste. In q1 stelden fernando alonso en yuki tsunoda teleur, terwijl mick schumacher vanwege een crash in de derde training niet eens in actie kwam. Valtteri bottas reed de tweede tijd en de derde stek op de tijdenlijst was voor lewis hamilton. Voor het oog van duizenden uitzinnige oranje gekleurde fans was hij iedereen te snel af. De derde naam op de tijdenlijst was valtteri bottas. Terrence riepma lewis hamilton heeft zijn honderdste poleposition gepakt. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix stiermarken 2021. Uitslag formule 1 uitslag race formule 1 gp oostenrijk 2021. De regerend wereldkampioen wist met ruim marge zijn teamgenoot valtteri bottas en titelrivaal max verstappen achter zich te houden. Het verschil met de red bull was minder dan. Lewis hamilton heeft in hongarije zijn 101e pole position gescoord. Uitslag kwalificatie grand prix van spanje 2021.

Terrence riepma de poleposition voor de grand prix van oostenrijk is gepakt door max verstappen kwalificatie formule 1. De strijd leek tijdens de eerste run van q3 al gestreden, nadat hamilton zijn snelste.

Posting Komentar

0 Komentar